Hoogeveen Plants: 'Verbindende factor in gemeente'

Donderdag 12 januari vindt, tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van de VOA, de verkiezing van de Onderneming van het Jaar 2017 plaats. Na korte presentaties en vraaggesprekken met de genomineerden kiest de zaal door middel van een digitale stemming de uiteindelijke winnaar.

Hoogeveen Plants uit Boskoop is één van de overgebleven genomineerden, naast D&K Automotive Glass en VMD Verzekeringen uit Alphen aan den Rijn. "Wij zijn natuurlijk hartstikke trots dat wij als Boskoops bedrijf in de top drie zijn geëindigd", laat Bob Hoogerdijk, commercieel manager bij Hoogeveen Plants, weten. "Wij zijn super vereerd en kijken erg uit naar de uitreiking volgende week donderdag 12 januari 2017."

Het Boskoopse bedrijf heeft al dertig jaar ervaring in het kweken en vermarkten van klimplanten, fruitplanten, grassen en helleborus. De producten worden door heel Europa en Rusland afgezet. In totaal heeft Hoogeveen Plants zo'n 25 hectare tot haar beschikking verdeeld over elf productielocaties. Elke locatie is verantwoordelijk voor een vaste productgroep met een enthousiast team, dat vol passie met de producten bezig is. 

Verbindende factor
Hoogeveen Plants is blij met de nominatie, maar is ook blij dat een bedrijf uit één van de dorpskernen in de top drie staat. "Het is voor ons en de stakeholders een blijk van waardering en met vestigingen in Boskoop en Hazerswoude en een samenwerking met een bedrijf in Alphen aan den Rijn voelen wij ons een verbindende factor tussen de verschillende dorpskernen", aldus Bob. "Voor ons gevoel dragen wij ook ons steentje bij om de gemeente weer wat dichter bij elkaar te brengen!"

Ondanks dat er maar één de winnaar kan zijn, kijkt Bob uit naar volgende week. "Wij wensen de andere genomineerden (en onszelf natuurlijk!) veel succes toe en hopen vooral op een mooie avond!"